Okulumuz Hakkında

17 Eylül Mahallesi Servet Çırpan Caddesi No74 Bandırma BALIKESİR
 Fotoğrafı

VİZYON

Dayandığı değerlerden aldığı güçle geleceği kuşatan lider insanları yetiştirecek saygın bir okul olmak emelindeyiz.

MİSYON

Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Okulumuz Beyaz bayrak sahibidir. Beslenme Dostu Okuldur

Öğretim Şekli

İKİLİ

Ders Başlama ve Bitiş

SABAHÇI 08:00-13:00 ÖĞLENCİ 13:00-18:00

YABANCIDIL

Isınma Şekli

KALORİFER

ADSL (1 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz İlçe Merkezinde bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Sportif Etkinlikler

ETKİNLİKLER -KAVRAM ÇALIŞMALARI -PROJE ÇALIŞMALARI -FEN VE MATEMATİK ETKİNLİKLERİ -OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALRI -ELEKTROY UYGULAMASI -OYUN ETKİNLİKLERİ -YETERLİ VE DENGELİ BESLENME -MÜZİK ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE ETKİNLİKLERİ -DRAMA ETKİNLİKLERİ -AİLE KATILIMI ÇALIŞMALARI -KÜLTÜR VE ÇEVRE GEZİLERİ -TİYATRO SİNEMA VB. KÜLTÜREL ETKİNLİKLER -SANAT ETKİNLİKLERİ -DEĞERLER EĞİTİMİ -KUTLAMA PROGRAMLARI

Okulumuzda Bengi Projesi ve Beslenme Dostu Okul Projesi yürütülmektedir